top of page
  • Skribentens bildVeronica Stenborg

1/1 - Cusco

Efter en kort natt var vi uppe vid 6 för att äta frukost innan det bar iväg till flygplatsen (på andra sidan gatan) och flyg mot Cusco.

När vi landat i Cusco blev vi körda till hotellet där vi kunde checka in på ett av våra tr rum. Därefter valde vi att ta en liten promenad för att lokalisera oss litegrann. Vi tog oss mot stora torget som inte låg långt bort. Vi åt glass och strosade runt. Därefter delade vi upp oss; medan jag, Stefan och mamma valde att promenera vidare gick pappa, Ch och Julia tillbaka för att vila på hotellet.

Vi stötte in i en lokal konstnär som gick runt och sålde sina verk - Victor Lopez. Han berättade lite om sin konst och om Cusco, vad vi inte skulle missa och även lunchtips.

Vi käkade lunch och gick sedan tillbaka till hotellet för att checka in på de sista rummet och vila lite.

Kvällen bestod av att jag, Stefan, mamma och pappa tog oss tillbaka till torget och åt middag medan Ch och Julia vart sängliggande resten av dagen. Vi hittade en liten mysig restaurang och testade att äta alpackakött - väldigt fint och gott. Utöver mat bjöd restaurangen på musikunderhållning vilket var väldigt trevligt.


Bye for now,

Veronica



10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page