top of page
  • Skribentens bildVeronica Stenborg

3/1 - Machu Picchu

En tidig start, redan vid 5-tiden för att först ta oss 2h med bil till Ollantaytambo. Därifrån var det tågresa med Perurail för att ta oss till staden Aguas Calientes. Efter ca. 2h tågresa, där vi bland annat åkte förbi ett berg som heter Veronica, var vi framme.

När vi kommit fram möttes vi av en guide som visade oss till hotellet, där vi inte kunde checka in ännu. Så vi gick runt i den lilla staden själva en stund då det var ett tag kvar tills vi hade inträde.

När det väl var dags tog vi bussen längs de 13st kurvorna upp till Machu Picchu. Vi gick in på området med vår guide som visade oss runt idag och... Wow, ord kan inte förklara känslan av hur stort det var att stå där och se ut över allt - jag låter bilderna tala för sig själv. Trots det envisa regnet var upplevelsen något långt utöver förväntat.


Efter ett par timmar av att utforska bar det av ner mot staden och massor av god mat, vila, och lite mer mat innan det var dags att gå i säng och vila inför ytterligare ett besök till Machu Picchu imorgon.


Bye for now,

Veronica



14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page