top of page
Skribentens bildVeronica Stenborg

4/1 - Machu Picchu

Tidig start med frukost och sedan utcheckning från hotellrummen.

Vi ställde oss i kön till bussen som återigen skulle ta oss upp till Machu Picchu, oh boy vilken lång kö det var.. Men vi kom fram och gick in på området åter igen. Idag var vädret lite mer på vår sida, det började väldigt molnigt men sprack snabbt upp och Machu Picchu visade sig i solen strålar större delen av vårt besök.

Idag gick vi runt själva och vår plan var att besöka Inka Bridge, gå runt i staden och sedan gå upp på det mindre berget Huchuypicchu - men dessvärre var våra biljetter fel bokade från vår resebyrå så vi fick ingen möjlighet att se Inka Bridge eller gå upp på berget, mycket synd att det missades..

Vi fick istället vandra runt längs den slinga vi gått igår tillsammans med guiden. Men det är ändå helt otroligt att få vara i dessa ruiner, så vi var nöjda med dagen ändå. Återigen, det är svårt att förklara med ord så bilderna får tala idag också.


Efter ett par timmar så var det dags att åka bussen tillbaka ner. Vi åt glass, shoppade lite på marknaderna, åt lunch och sedan var det dags att ta tåget tillbaka till Ollantaytambo där vi sedan blev hämtade upphämtade och körda tillbaka till Cusco där vi skulle sova.


Byt for now,

Veronica



18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page