top of page
  • Skribentens bildVeronica Stenborg

27/12 - Mot Galapagos!

Morgonen startade tidigt med upphämtning 6:00 för resa till flygplatsen. Väl på flygplatsen fick vi scanna igenom våra incheckade väskor och vårt handbagage en extra vända för att det är så strikt vad som är okej att ta med sig till Galapagos och inte.


När vi landat runt lunchtid bar det av mot båten som vi ska tillbringa de kommande fyra nätterna. Coral 1 heter båten och får plats med 32 passagerare och typ 14 crew.

Vi välkomnades med skål och allmän information om vår vistelse ombord på båten, innan vi efteråt serverades buffélunch.


Efter detta var det tid för en utflykt till San Cristobal Island där vi landat för att besöka ett museum (Interpretation Center & Frigatebird Hill) och därefter få lite fritid för att shoppa och kolla runt i den lilla staden. Om man räknar in alla öar på Galapagos så är det enbart 3% som är/får vara bebott av människor, resten av marken är naturreservat.


Sedan var det tillbaka till båten, snabb dusch innan middagen. Efter middag var det genomgång av morgondagens program och lite frågestund om någon undrade över något. Efter det satt vi uppe en stund och pratade med några av de andra passagerarna, men kände snabbt att det var dags att lägga sig för att vila upp oss ordentligt inför imorgon.



Bye for now,

Veronica



8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page